ул. Христо Фотев 22, ет.1, Офис 1
Бургас,
България
27.4684452
42.5017447
UserLikes
Име: ВИЛНО СЕЛИЩЕ ЧЕРЕШОВА ГРАДИНА CHERRYGARDEN
Адрес: Бургас, ул. Христо Фотев 22, ет.1, Офис 1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.cherrygardenbg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Туристическа дейност
Дейност:

Имоти & Строителство - Предприемачи

Ключови думи: чери гардън, cherry garden, комплекс, море, хотел

За нас

ВИЛНО СЕЛИЩЕ ЧЕРЕШОВА ГРАДИНА CHERRYGARDEN представлява затворен комплекс от 22 еднофамилни къщи и хотел, с магазин за сувенири, ресторант и механа.

Целия комплекс е в неповторима възрожденска архитектура, напомняща уникалната атмосфера на старинен Несебър.
Къщите са с двускатни покриви, облицовки от камък и дърво, каменни дувари и калдаръмени улици – алеи, което създава атмосфера на топлина и уют.
Богатата зеленина в самото селище и разположението му в истинска черешова градина, откъдето то носи името си подсилват връзката с красивата българска природа и я подчер
ВИЛНО СЕЛИЩЕ ЧЕРЕШОВА ГРАДИНА CHERRYGARDEN
тават, а не я рушат както на много други места.

Еднофамилните къщи са два типа самостоятелни и редови като радват с прекрасна панорама едновременно към морския бряг и към източния склон на Стара Планина.
Всяка от къщите разполага с обширна дневна, хол, кухня, две или три спални, външна и вътрешна камина две бани и приятно озеленен двор.

ВИЛНО СЕЛИЩЕ ЧЕРЕШОВА ГРАДИНА CHERRYGARDEN е разположен на 3 км. от модерния курортен комплекс Слънчев бряг и е на 4 км. от морския бряг, на същото разстояние е и старинния град Несебър.
Самото село Кошарица, където е разпол
ВИЛНО СЕЛИЩЕ ЧЕРЕШОВА ГРАДИНА CHERRYGARDEN
ожено вилното селище е китно малко селце в полите на Стара планина, запазило природата си и атмосферата на типично българско село. Красива природа, мек и приятен климат /зимата е мека, а лятото прохладно/, живописни околности. Полупланиският релеф на селото позволява практикуването на различни видове туризъм - познавателен, селски, пешеходен, преходи с коне, ловен и риболовен, билкосъбирачество.
Поминъкът на местното население е основно животновъдство и туризъм, което дава богати възможности за опознаване на бита и традиционните занаяти.

Заповадайте ще ви очакваме!



 
Открийте ни в Google+